top of page

Bemutatkozik a MotoClean legújabb szolgáltatása: motoros ruha javítás

Nagy örömmel jelentjük be legújabb szolgáltatásunkat, amelyre régóta vártatok: a motoros ruha javítást.

Tudjuk, hogy a motorozás nem csak egy hobbi, hanem életstílus, és fontos, hogy ruházatunk megfelelően megvédjen minket a szélsőséges időjárási körülményektől és a balesetek során bekövetkező sérülésektől.


Motoros ruha javítás szolgáltatásunkkal újjávarázsolhatod régi darabodat
MotoClean legújabb szolgáltatása: motoros ruha javítás

Hosszútávú használat során ezek a ruhadarabok ki vannak téve a kopásnak, a szakadásnak és más sérülésnek, elhasználódásnak. Éppen ezért fontos rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén javíttatni motoros ruházatunkat.






Mit kínálunk?

Szolgáltatásunk keretében kínálunk széles körű javítási lehetőségeket motoros ruházatod számára. Legyen szó egy-, kétrészes bőrruháról, bőrdzsekikről, cordura motoros ruhákról, tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy ruházatod újra legjobb formájában szolgáljon téged.

Keress minket bizalommal, ha

  • zipcár csere és javításra

  • szakadások, belső bélés javításra

  • motoros kesztyű vagy csizma javításra

  • gombok vagy patentok cseréjére van szükséged.


Miért érdemes minket választani?

  • Tapasztalt és szakértő csapat: Szakembereink évek óta foglalkoznak motoros ruházatok javításával, így garantáltan magas színvonalú munkát végeznek.

  • Gyors és hatékony szolgáltatás: Tudjuk, hogy mennyire fontos a motoros felszerelés gyors javítása, ezért igyekszünk minél rövidebb határidőn belül elkészíteni a szükséges javításokat.

  • Versenyképes árak: Bár a minőség sosem lehet olcsó, mi igyekszünk versenyképes árakat kínálni ügyfeleinknek, hogy megfizethető legyen a szolgáltatás.


Háztól házig szolgáltatással kényelmesen eljuthat hozzánk felszerelésed
Motoros ruha javítás az ország bármely pontjáról

Hogyan veheted igénybe szolgáltatásunkat?

Egyszerűen csak vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és egyeztessünk egy időpontot, amikor leadhatod motoros ruházatodat javításra.

Akár motoros ruha tisztítással egybekötve, frissen tisztítva és javítva kaphatod vissza felszerelésed az ország bármely pontjáról. Igen! Nálunk ugyanis háztól házig szolgáltatással egyszerűen és biztonságosan eljuthat hozzánk a felszerelésed anélkül, hogy emiatt át kellene utaznod a fél országot.


Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és bízd ránk motoros ruházatod javítását. Tapasztalt csapatunk szívesen segít, hogy kedvenc ruhadarabjaid újra kifogástalan állapotban és biztonságosan szolgáljanak majd téged. Várjuk a jelentkezésed!


Üdvözlettel,

A MotoClean csapata


bottom of page